Hordozható ipari elosztó

Termék típus: EG-6577 / Elektro Gama / Kategória: Gyártó:

Nettó ár: 124 100 Ft

ÁFA (27%): 33 507 Ft

Bruttó ár: 157 607 Ft

Leírás

Műszaki paramétereinek köszönhetően előnyösen alkalmazhatók — az ipari, mezőgazdasági, és közlekedési létesítményeken kívül — építkezéseken, műhelyekben, konténerekben, hobby helyiségekben, kertes családi házakban, nyaralókban, kempingekben, szabadtéri rendezvényeken valamint szabadtéren elhelyezett csatlakozó oszlopokon.
Az EG elosztószekrények teljes szabadságot biztosítanak az elosztó berendezések kiválasztásában kialakításában és a munkamódszer tekintetében.
Biztosítják a moduláris készülékek, elosztóblokkok, és sorkapcsok biztonságos és védett elhelyezését köszönhetően a rendkívüli ütésállóságnak, a szekrény égésgátoltságának és az IP 65-ös védettségnek.
Az EG típusú elosztócsalád tagjai egy- és háromfázisú villamos fogyasztókészülékek dugós csatlakoztatására, túláram-, zárlat-, és érintésvédelemre, továbbá a csatlakoztatott készülékek ki- és bekapcsolására használhatók.
A szekrények UV állók, a külső környezeti körülményeknek kiemelkedóen jól ellenállnak. -20 és +40 0 C között is megőrzik a mechanikai tulajdonságaikat. Rendkívül ütésállóak, így az építkezéseken is jelentősen hosszabb az élettartalma.
A védettsége IP 65, a tokozatok anyaga égésgátolt, így megakadályozzák egy esetleges túz kialakulását és terjedését. A csatlakoztatás a vezeték méretétől függően tömszelencén át történhet.
A kombináció-család alapja üvegszál erősítésű poliészter anyagú doboz alj és tető. A fedél 4-12 modul szélességű (max. 24 elemes), kívánságra csatlakozóaljzatokat, kézikapcsolót és jelzőkészülékeket tartalmazhat.
A kiválasztott elosztó paraméterei:
6x230V+4x5p32A+5p63A dugv.betáp+Fi 4p63A/30mA+kism.vezetékezve (EG-6577)
Származási ország: Magyarország
VTSZ: 8538

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hordozható ipari elosztó” értékelése elsőként