Csővég megmunkáló

Termék típus: Promotech PRO-5-PB Kategória: Gyártó:

Nettó ár: 1 470 945 Ft

ÁFA (27%): 397 155 Ft

Bruttó ár: 1 868 100 Ft

Leírás

Az ABM-50 kiváló minőségű kétoldalú marást képes végezni hőtorzulás illetve hőhatásövezet képződése nélkül, 8-80 mm (15/16” – 3 1/8”) közötti lemezvastagság-tartományban, a kifejezetten erre tervezett marófej segítségével, melyben nyolc négyoldalú elforgatható vágóbetét található. A PRO 5PB praktikus, hordozható csővég-megmunkáló gép, amely kiváló szerszám szénacél, rozsdamentes acél, alumínium-ötvözet és vörösréz-nikkel csövek végeinek megmunkálásához.
Hatékony alkalmazását egy személy is végezheti. Az önbeállító és nyújtható tüskék a csövek, vezetékek gyors és pontos beállítását teszik lehetővé a megmunkálás előtt. Az alkalmazott szerszámoktól függően a PRO 5 PB minimum 32 mm (1,26”) belső átmérőjű és maximum 114 mm (4,49”) külső átmérőjű, illetve opcionálisan akár 140 mm (5,51”) külső átmérőjű csövek külső megmunkálása, J alakú megmunkálása, belső kalibrálása és felület-megmunkálása.
A felhasználói preferenciáktól és az adott helyszíni körülményektől függően a PRO 5 PB gép kiváló minőségű, nagyteljesítményű pneumatikus motorral illetve kiváló minőségű nagy nyomatékú villanymotorral is üzemeltethető. Az opcionális kis orsótárcsa és racsnis kulcs lehetővé teszik, hogy nehezen hozzáférhető, korlátozott terű területeken is alkalmazni lehessen a gépet.
A folyamatosan állítható élmarási szög 15-60 fok között lehet (a felső és alsó oldali vágás esetében is) a szerszámok cseréjének szükségessége nélkül.
Származási ország: Lengyelország
VTSZ: 82075090

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csővég megmunkáló” értékelése elsőként